Thomas er rådgiver hos ClimEdU. Med sin baggrund og erfaring indenfor det ingeniør- og forretningsfaglige, vil Thomas bidrage med konsultation indenfor bl.a.

  • Bæredygtig forretningsudvikling
  • ESG Rapportering
  • Klimaregnskaber
  • Værdikædeoptimering
  • Projektledelse

Vil du vide mere, er du velkommen til at tjekke hans LinkedIn.

Lidenskab for fremtidens fødevare

Thomas har en baggrund indenfor fødevaresektoren, hvor han i flere år har været med til at udvikle fødevare baseret på insekter. Han har arbejdet med melormeproduktion, og har derfor både øje for processerne ved primær produktion og ved udviklingen af fødevare.

Lidenskaben for insekter var deres potentiale som bæredygtige proteinkilde. I gennem tiden har denne viden udviklet sig, og Thomas er også blevet klogere på potentialet ved plantebaseret fødevare; Noget han praktisere i hverdagen.

Ingeniør med øje for helheden

I sin arbejdsgang, har Thomas øje for helheden. Det kommer til udtryk, ved at han tænker i holistisk systemtænkning. Han vil derfor have øje for, hvordan din virksomhed, vil kunne forbedre sig på flere fronter. Om det er at tale ind i opstilling af vedvarende energikilder på matriklen, se på synergieffekter med andre industrinaboer, der hvor du hører hjemme, eller noget helt tredje.

Thomas er en kompetent sparringspartner, for at få sat skub i dit forretningspotentiale indenfor bæredygtig udvikling.

Alsidig rådgiver og facilitator

Thomas kan med sin baggrund, gribe opgaver indenfor adskillige brancher og industrier, for at analysere og rådgive om bæredygtig udvikling.

Han har øje for det tværfaglige, og forstår at få folk til at mødes på tværs af projekter. En kundskab der er væsentligt, når det kommer til grøn omstilling. Det er noget vi skal gøre i fællesskab, for at skabe cirkulær økonomi for vores begrænsede ressourcer, samt retfærdig udvikling for alle i samfundet.

Thomas er klar på at tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed på jeres bæredygtige rejse. Er du bosat i Jylland, så kan du med fordel tjekke hans Calendly kalender her, hvor du er velkommen til at booke et uforpligtende møde.