Baggrunden for ClimEdU

ClimEdU blev etableret den 12. januar 2023, og er ejet og drevet af Michael Bøtker Møller Nielsen. ClimEdU blev etableret fordi der fra stiftes side af, ønskes en mere åbenhjertig, respektfuld og ærlig dialog imellem parter, der er i berøring med bæredygtighed og alt, hvad der er grønt og som ønsker og vil bæredygtighed og bæredygtig udvikling, med udgangspunkt i data.

Ønsket er, at alle aktører, om end de er forbrugere, detailledet, transportsektoren, forarbejdningsvirksomheder, primærproducenter, forskere, NGO´er, rådgivere, eller frivillige, kan indgå i samarbejde med hinanden på lige og fair vilkår med respekt overfor hinanden. Så vi sammen kan skabe fremtidens bæredygtige morgengry, med fokus på helheds tankegangen.

Indhent tilbud

  Produkter

  Hos ClimEdU arbejdes der for, at imødegå dit behov for viden om bæredygtighed. Det gøres for, at du kan gennemgå den mest optimale transformation af din virksomhed.

  På baggrund af disse analyser tilbyder vi, at se på udviklingen og driften af virksomheden og skabe en ny forretningsplan. Så du kan komme videre i din bæredygtige omstilling, så din bundlinje og ressourceforbrug kan blive optimeret og dit klimaaftryk reduceret.

  • Klimaregnskaber

  • LCA´er over produkter

  • Miljøvaredeklaration/EPD

  • Bæredygtighedsrapportering/ESG

  • Timepris

   Medgået tid

  • Projektpris

   Fast pris

  Workshops

  Indenfor workshops tilbyder vi, at facilitere processen. Pris per deltager ved 10 deltagere.

  999,- DKK

  Rådgivning

  Rådgivning ved ClimEdU kan både tilgås online & offline.

  1350,- DKK

  Foredrag

  Indenfor foredrag byder vi på spændende emner. Per time.

  2550,- DKK

  Projektpris

  I vores projekterforløb får du fuldt overblik.

  40.000,- DKK

  Kvalitetsparametre

  Vores kvalitetsparametre skal sikre vores udvikling henimod vores vision, mission og strategi.

  Disse kvalitetsparametre bygger på:

  I fagligheden lægger vi vægt på, at den enkelte kommende deltagere i ClimEdU´s virke, har en dyb personlig passion og faglig objektiv viden, inden for vores kerneområder.

  Vores kerneområder er klimaforandringer, miljø, CSR/CSV, bæredygtig virksomhedsdrift, primære kundegrupper er; Fødevarebranchen, Byggebranchen & Hoteller. Vores udgangspunkt i vores primære målgrupper er arbejdet med primærer råvarer, derfor har vi også i høj grad fokus på scope 3. Herunder arbejder vi LCA (Livscyklusanalyser), miljøvaredeklarationer/EPD´er, bæredygtighedsrapportering, bæredygtig drift, virksomhed og produkter.

  I organiseringen af det indhold, som findes på denne hjemmeside, og hvad vi siger og gør er det vigtigt, at det er bundet op på vores vision og mission, og ikke på nogen måde modarbejder dette.

  Hvis du gerne vil støtte op om vores vision og mission, kan du blive en del af os. Vi vil løbende afholde arrangementer internt & eksternt, som du vil blive tilbudt. Hvis du har spørgsmål til dette, så kontakt os.

  I kompetenceudviklingen, lægger vi vægt på, at du som virksomhed og medarbejder kontinuerligt udvikler dig. Dette gøres i samarbejde med os, hvor der er enkelte forløb specielt tilrettelagt imod jer. Derudover vil der også være årlige arrangementer, hvor vi alle kan mødes under samme tag.

  Kompetenceudviklingen tager udgangspunkt i den enkelte brugergruppe:

  • Vi vil sikre virksomheder en grønnere og mere bæredygtig profil, samtidigt med at der tages hensyn til økonomi og dækningsbidrag. I får redskaberne til selv på sigt at kunne træffe bæredygtige valg, baseret på objektiv viden.

  • Brugere sikres mere overskud i hverdagen, mere objektiv viden, økonomisk overskud og får løbende nye værktøjer til at kunne agere i en bæredygtig verden.

  • Medarbejdere vil løbende blive sendt på kurser for, at holde deres viden ved lige og tilegne sig nye kompetencer. Endvidere vil de løbende få udvidet deres ansvarsområder, hvis de har lysten.

  I selvevalueringen lægger vi vægt på, at man foretager en evaluering af emner der ønskes formidlet, så det lever op til vision, mission og værdier som er defineret af ClimEdU.

  Fremtiden for ClimEdU

  I ClimEdU forventer vi en løbende samfundsudvikling, lokalt, regionalt og nationalt. Vi vil ugentligt komme med ny formidling der kan berige dig med viden. Så du enten selv eller i samarbejde med os, kan bringe bæredygtigheden i spil, i din virksomhed.

  Hos ClimEdU har vi et mål om, at være den foretrukne formidlings- og rådgivningspartner i den bæredygtige omstilling.

  Afklar din situation. Book et møde i dag!

  Ønsker du at blive en del af ClimEdU?

  Hvis du ønsker at bliv en del af holdet bag ClimEdU, så skal du sende din ansøgning til Michael Bøtker Møller Nielsen, ejer, grundlægger & Bæredygtighedskonsulent ved ClimEdU på Michael_bmn@ClimEdU.dk.

  Ønsker du, at indgå i et samarbejde med ClimEdU, så er vi klar til, at tage en samtale om mulighederne.

  Pt. ser vi efter samarbejdspartnere indenfor følgende områder, som ligeså arbejder med bæredygtighedsområdet, så dækker du et eller flere af nedenstående så tag fat i os på Michael_bmn@ClimEdU.dk;

  • Forretningsudvikling

  • Revision & økonomi

  • HR & ledelsesudvikling

  • SEO & markedsføring

  • Forretningsnetværk

  • Fødevarer virksomhed

  • Kantine & Restaurant

  • Konsulenthuse & Bæredygtighedsrådgivere

  • Landbrug, Gartnerier & Anlægsgartnere.

  Vi tilbyder rådgivning om;

  Kontakt ClimEdU