Med ClimEdU´s grundlægger & ejer Michael Bøtker Møller Nielsen bringes specialist viden i spil

Vi "plejer" tankegangen udfordres og udviklingen faciliteres til gavn for din virksomhedsbundlinje, ressourceforbrug og klimaaftryk.

 • LCA, Klimaregnskab & bæredygtighedsrapportering.
 • De 9 planetære grænser.
 • Bæredygtig udvikling & drift.
 • Bæredygtighed.

Michael fandt og har dyrket hans passion for bæredygtighed fra en tidlig alder af. Som 8-årige blev det klart for Michael, at hans passion var bæredygtighed og den tværfaglighed, som bæredygtighed rummer. Derfor har hans fokus været på samspillet mellem miljøet/klimaet, samfundet/organisationer og økonomien siden 1995. Dette udviklede sig 2013, hvor fokus mere kom over på, hvordan der kan udvikles bæredygtige tiltag i organisationer og hos personer.

Indhent tilbud

  Hvad der gøres, hvordan og hvorfor

  Michael

  Hvad I kan blive hjulpet med

  Han kommer med en dybdegående viden og erfaring med udvikling og alle aspekter af bæredygtighed; Derfor kan han fordel være med indenom alle processer i virksomheden i jeres bæredygtige omstilling, med rodfæste i følgende arbejdsopgaver;

  • LCA, Klimaregnskab & Bæredygtighedsrapportering

  • CSR, ESG & FN´s 17 Verdensmål

  • Bæredygtig udvikling & drift

  • Bæredygtig forretning

  Han sætter objektivitet, service, samarbejde og holisme (helhedsorientering) højt; I vil erfare, at han lytter til dig, dine medarbejdere og øvrige interessenter og tager den tid og involverer de samarbejdspartner, der skal til for at det enkelte projekt kan give det bedste udbytte for lige præcist jeres virksomhed og den situation, som I står i.

  Det bæredygtige arbejde & specialisering påbegyndtes i en tidlig alder.

  Michael Bøtker Møller Nielsen startede hans arbejde med bæredygtighed og udvikling i en tidlig alder, allerede som 8-årige påbegyndtes dette arbejde i frivillige organisationer, senere hen blev det også hans studiejob som udviklingskonsulent,samtidig med at han uddannede sig indenfor Agrobiologi, med valgfag i klima & miljø, Jordbrugsteknolog og Bachelor i landbrugs- og miljø management.

  Passion for bæredygtig udvikling, drift & analyser.

  Michael Bøtker Møller Nielsens arbejde med bæredygtighed har altid været båret af en dyb passion for at skabe morgendagens bæredygtige samfund. Igennem tværfagligheden, involvering af interessenter i samskabelse og baseret på analyser. Skabelsen af morgendagens bæredygtige samfund er også både grundlaget for ClimEdU og vores mission & vision.

  Derfor har Michael også været og er involveret i bæredygtighed og bæredygtigudvikling i hans fritid såvel, som i hans professionelle virke.

  Han sørger løbende for, at være orienteret om nye tiltag indenfor bæredygtige udvikling, så han kan holde sig knivskarp i hans arbejde, så du kan altid være sikker på, at få den nyeste viden og de nyeste værktøjer.

  Tværfaglig og holistisk tankegang.

  Michael Bøtker Møller Nielsen har mange års erfaring med tværfagligt bæredygtighedsarbejde, og han er vant til, at fungerer som en Schweizerkniv i hans arbejde, som får ender til at mødes på baggrund af analyser af organisationen.

  Hans fokus er på at skabe bæredygtig transformation, som kommer virksomheden og medarbejderne til gode, som han arbejder med i hans rådgivning.

  Gennem hans bæredygtighedsrådgivning kommer det holistiske mindset let til udtryk, når han analyserer hele organisationen i LCA/Klimaregnskab og bæredygtighedsrapportering og ser på, hvor der udviklingsmuligheder, der kan komme virksomhedens bæredygtighed til gavn.

  Med Michael Bøtker Møller Nielsen som din bæredygtighedskonsulent, er du sikker på en succesfuld bæredygtig udvikling, bundet op på LCA/klimaregnskab, bæredygtighedsrapportering, strategier, handleplaner og udvikling af ledelsen og medarbejderne.

  Vi tilbyder rådgivning om;

  Kontakt ClimEdU