Er du ikke sikker på, hvor du skal starte?

Er du i tvivl om, hvor du og din virksomhed står i forhold til bæredygtighed? Ønsker du at få klarhed over jeres udgangspunkt, og hvor I skal starte rejsen mod en mere bæredygtig fremtid? Er du usikker på hvordan bæredygtighed ser ud for lige præcis din virksomhed?

Så er du ikke alene!

Vi kender din udfordring - vores rådgivning er din løsning

Vi kender udfordringen, som mange virksomheder står overfor i deres første ”rigtige”møde med bæredygtighed. Hvor det tidligere var frivilligt, er der nu krav om en formuleret strategi og målbare indsatser indenfor bæredygtighed.

Vi er opmærksomme på, at det kan virke uoverskueligt og kompliceret at starte en bæredygtighedsproces op. I en verden, der kaster om sig med begreber som LCA, CSRD, ESG, Scope 1, 2 og 3 emissioner, klimaregnskab, GHG og EPD, mfl., kan det være svært at gennemskue, hvor man skal starte.

Men lad dig ikke afskrække. Vi er her for at hjælpe dig og din virksomhed. ClimeEdU er netop sat i verden for at hjælpe virksomheder, der ikke har selv er eller har specialister i bæredygtighed. Vi er her for at gøre processen enklere, mere gennemskuelig og for at opnå konkrete og positive resultater – sammen med dig!

Lad os tage det første skridt mod en mere bæredygtig fremtid for din virksomhed!

Er du klar til at starte? Eller skal du lige have klarlagt projektet?

Uanset dine specifikke behov kan du booke rådgivning hos ClimeEdU til en konkurrencedygtig timepris. Dette giver dig mulighed for at udforske dit projekt og få den nødvendige rådgivning, samtidig med at du har fuld kontrol over dine omkostninger.

 

Er du forberedt?

Kravene til din virksomhed er tættere på, end du tror. I de kommende år vil der løbende blive indfaset nye krav til virksomheders bæredygtighedsindsats og klimaregnskab.
Har du ikke kompetencer under eget tag, kan det være en god ide at alliere dig med en ekstern konsulent. Hos ClimEdU får du et skræddersyet forløb, så du opnår de absolut bedste resultater med dine bæredygtighedstiltag - uden spildtid, tunge omkostninger og frustrationer.

 

Sådan samarbejder vi med dig

Hos ClimEdU tager vi udgangspunkt i din virksomheds ønsker, behov og visioner. Vi skræddersyer et forløb baseret på, hvor I er i arbejdet med bæredygtighed, og vi trækker på alle jeres interne ressourcer, databaser og progammer for at sikre så effektivt et projektforløb som muligt.

Hos ClimEdu arbejder vi med Scope 1, 2 og 3 emmissioner, da rapportering af disse vil være lovpligtigt for alle danske virksomheder indenfor få år. Vi giver ydermere input til hvordan I som virksomhed kan bruge jeres bæredygtighedsindsats indenfor markedsføring og til at italesætte jeres virksomhed i relation til verdensmålene.

Afdækning
Hvad er jeres behov nu og i nærmeste fremtid? Og hvad er virksomhedens mål? Hvilken indsats er mest gavnlig at igangsætte? Hvilke omkostninger kan I forvente?
Eksekvering
Efter indgået aftale startes arbejdet med at udrede virksomhedens indsatser og tal, de holdes op imod videnskabeligt materiale og analyseres.
Rapportering
ClimEdu udarbejder en rapport med beregninger af virksomhedens aftryk og anbefalinger til hvoran det videre arbejde med bæredygtighed kan forløbe. 

Timepris ClimEdU

Hvad koster rådgivning til dit bæredygtighedsprojekt?

Vi tilpasser vores rådgivning efter dine helt specifikke behov, idet kompleksiteten af din virksomhed, produkter og projekt spiller en central rolle i prisdannelsen. Som udgangspunkt anbefaler vi en projektpris på omkring 40.000 kr. ved førstegangskøb af analyser. Denne pris inkluderer Scope 1 og 2, hvor du har mest indflydelse, da det omhandler udvikling på din egen matrikel. Hvis det er relevant for din virksomhed, kan vi også tage en dialog om mulighederne for at inddrage Scope 3 som en del af et tillægsprojekt.

Rådgivning - på abonnement?

Rådgivning på abonnement? Ja, hos ClimeEdu er det faktisk en mulighed. Med et abonnement på rådgivning sikrer du dig en kontinuerlig og vedvarende støtte til dine bæredygtighedsbehov. Samtidig har du fuld kontrol over dit tidsforbrug og omkostninger.

Klima/CO2-regnskab & udviklingsplan

Små 4.000 kr. pr. md. = 48.000 kr. pr. år + opstart 10.000 kr. - Betalt forud for et helt år = 44.000 kr.

Mellem 7.000 kr. pr. md. = 84.000 kr. pr. år + opstart 16.000 kr. - Betalt forud for et helt år = 77.000 kr.

Store 12.000 kr. pr. md. = 120.000 kr. pr. år. + opstart 20.000 kr. - Betalt forud for et helt år = 108.000 kr.

Klima/CO2-regnskab, samt udviklingsplan & implementering

Små 6.000 kr. pr. md. = 72.000 kr. pr. år + opstart 10.000 kr. - Betalt forud for et helt år = 66.000 kr.

Mellem 9.000 kr. pr. md. = 108.000 kr. pr. år + opstart 16.000 kr. - Betalt forud for et helt år = 99.000 kr.

Store 12.000 kr. pr. md. = 144.000 kr. pr. år + opstart 20.000 kr. - Betalt forud for et helt år = 132.000 kr.